torstaina, marraskuuta 28, 2013

Kuvahaaste


Kuvahaasteen sain Leenalta. Kiitos!
 Haasteeseen kuuluu muistella viime kesää kuudella kuvalla.Tämä leppiskaarti marssi jo 30 toukokuuta mökillä niin että nurmikko lakosi, olihan niitä 19 marssimassa :D

4 kesäkuuta syreenit kukkivat ja tuoksuivat huumaavasti.Mutta jo 5 kesäkuuta satoi suuria rakeita, joiden luulin rikkovan terassin katon. Kohina oli valtava, melkein omat ajatuksetkin hukkuivat.13 kesäkuuta juhannusruusut kukkivat,  olivat vähän varjoisalla paikalla ja siksi kukkivat pitkään.30 kesäkuuta, nämä vanhat jo monta muuttoa nähneet, mustialanruusut näyttivät taas kauniin kukintansa. Myös niissä on ihanan hempeä tuoksu.


Ja 10 syyskuuta minun intohimoni marjastus, joka alkaa, kun mustikat kypsyvät ja jatkuvat pitkälle syksyyn puolukan poiminnalla.


Ensi kesää odotellessa 
olisi mukava kun Intsu ja Nina muistelisivat kesää kuvin :)

tiistaina, marraskuuta 26, 2013

Sulaako lumet?

Niin siinä vain käytiin, että lämpöasteiden puolelle tänään mentiin, vaikka illalla mittari näytti -10 astetta. Taitavat lumet sitten sulaa ja päivät pimenevät.
Mutta ajatellaan niin, että se kuuluu tähän meidän vuodenaikojen kiertokulkuun. 
 Iloitaan pienistä asioista, kuten uudesta päivästä ja kaikesta kauniista mitä se tuo tullessaan. 
Sirkan, blogissa oli muutama aika sitten kauniita kuivattuja kukkia ihanasti aseteltu kauniiseen maljaan.

Siispä minäkin iloitsen vielä näistä "marraskuun juhlaruusuista",  jotka kuivasin  ja asettelin  ne posliinikoriin, jonka maalasin niille. "Kori"on jo ollut iät ja ajat valkoisena, mutta nyt innostuin sen maalaamaan.
Yritin saada koriin vähän vanhahtavaa sävyä yhteen polttoon, kun kori on pehmeää fajanssia, eikä kestä useampaa polttoa.
Hyvää viikon jatkoa jokaiselle
Ruusut ovat valkoisia, mutta sisällä kuvaus....