maanantaina, kesäkuuta 01, 2015

Sinä loukkasit minuaOlen mukana Tipulassa blogin kampanjassa: Sinä loukkasit minua

Vaikka en ole saanut luokkaavia kommentteja, 
niin ajattelin lähteä mukaan kampanjaan 
     
Sanattomaksi mielen vetää näitä lukiessa, voiko joku todella tehdä näin ?

Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?
"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin. 

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  - All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  - By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  - KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Kolme pientä porsasta  -  Kommammaa  - Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  -  Kuvastin  - Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  -  Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Petran; Minä ja me  -  Pieni Lintu  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  - Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  - Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  - Spread your wings  -  Syvältä  -  Taloni maalla  -  Tassuttelijan päiväkirja  - Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  - The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Vähäx vaikeeta?  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  - XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

Ajatuksia herättävää 
♥♥♥

8 kommenttia:

 1. Tärkeä pointti!
  Mukavaa ja lämmintä kesäkuuta<3

  VastaaPoista
 2. Liisan kotona6/01/2015

  Ihan hyvä nostaa asia esiin. Ihmiset voivat olla julmia ja se näkyy myös mm joissakin fb-ryhmissä. Joku yrittää parastaan eikä se ehkä ole kaikkien silmissä onnistunut, niin on aina niitä ,jotka haluaa lynkata. Ilkeys on kyllä kamalaa. Onneksi en ole joutunut koskaan sellaisen kohteeksi.

  VastaaPoista
 3. Surullista luettavaa.. miten joku voi olla noin paha::/

  VastaaPoista
 4. Tosi ikävää tuollainen käytös.

  VastaaPoista
 5. Tärkeä asia ja hyvä että siitä puhutaan. Miten lapsemme oppivat fiksuiksi jos aikuiset näyttävät tällaista mallia? Minäkin liityin mukaan;)

  VastaaPoista
 6. Kiva, että tulit mukaan kampanjaan! :)

  VastaaPoista

☺Olen iloinen kommentistasi, josta tiedän, että Sinä kävit täällä ♫~♪~♫~ ♥